EmailTwitterFacebookLinkedIn

Over Vivium

Directeur Vivium Zorgeloos Wonen, Torenhof en Zorg aan Huis

Wil jij ruim 500 professionals op inspirerende wijze ondersteunen om cliënten en bewoners te helpen hun eigen leven te blijven leiden? En kun jij je vinden in de principes Vakmanschap, Verbinden en Vertrouwen om zo leiding te geven op afstand, en dichtbij als het nodig is? Kom dan werken bij Vivium Zorgeloos Wonen, Torenhof en Zorg aan Huis! Kijk op https://ikwilwerkenbij.vivium.nl/ en maak alvast kennis met ons. We zijn op zoek naar een directeur (m/v) voor 36 uur per week per 1 juni.


Wat ga je doen?

De klantgroep bestaat uit 5 locaties, 17 wijkteams en 3 dagverzorgingen. De doelgroep bestaat voornamelijk uit senioren, die veelal, tijdelijk, niet meer zelfstandig kunnen functioneren waardoor zij hulp- en/of zorg nodig hebben. Hen wordt verzorging, verpleging, begeleiding en/of behandeling bij hen thuis in de wijk of binnen één van de locaties aangeboden.

Jij stuurt de klantgroep op een Rijnlandse wijze aan en deelt onze visie op zelfsturing. Uitgangspunten zijn Vakmanschap, Verbinden en Vertrouwen.
De teams in de klantgroep zijn overwegend zelfsturend en werken met begeleiding van een coach aan het realiseren van de kaders. De directeur is de leidinggevende op afstand, maar dichtbij als het nodig is. Er zijn geen andere managers in dit onderdeel met meer dan 500 medewerkers.
 
Je beschikt als directeur over een staf met zelfstandig en vakvolwassen werkende adviseurs op gebied van Control, Kwaliteit&Veiligheid, Marketing&Communicatie, P&O, Leren&Ontwikkelen en Projectmanagement. Dit geldt ook voor het ondersteunende team, waar onder andere klantadvies en personeelsadministratie deel van uitmaken.
 
Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit & veiligheid van cliënten en medewerkers, klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en het financieel resultaat. De zorgverkoop richting zorgverzekeraars en gemeente doe je zelf, in nauw overleg met de bestuurder en je collega’s om het gezamenlijk belang te borgen.
Daarnaast is er duidelijke strategische opdracht zoals vormgeven van de ziekenhuis verplaatste zorg, innovaties om het arbeidsmarktprobleem te hanteren, verdere ontwikkeling van het Zorgeloos wonen concept (zowel in diensten als vastgoed) en innovaties die de teams ondersteunen in het bereiken van hun doelen.
Met jouw collega directeur PG ben je verantwoordelijk voor de verkenning en implementatie van een nieuw ECD waar net mee gestart is.

Je vertegenwoordigt de organisatie in externe contacten zoals met gemeenten, de regionale huisartsen vereniging, de collega zorgorganisaties, verzekeraars en vertegenwoordigt de Klantgroep in het concern. Samen met de bestuurder, directeuren van Vivium en concernadviseurs ben je medeverantwoordelijk voor de strategie en de besturing van het concern. Gezamenlijk bereid je de organisatie in al haar facetten mede voor op toekomstige ontwikkelingen in het zorgstelsel. Besluitvorming vindt plaats via de consentmethode. Het is van belang dat je deze onderschrijft en mede kunt uitdragen.

Wat breng je mee?

Ervaring met aansturing van zelfsturende teams en professionele adviseurs én met Rijnlands organiseren. Een academisch werk- en denkniveau, een relevantie HBO- of academische opleiding aangevuld met een relevante managementopleiding. Ruime ervaring in een integraal verantwoordelijke managementpositie. Ervaring in de zorg is een pré.
Gedegen kennis van en ervaring met het uitvoeren van veranderingsprocessen in een complexe werkomgeving. Brede kennis van en ervaring met strategisch beleid, managementvraagstukken en financieel-economische zaken.
Verder ben je proactief en in staat om resultaatgericht te denken, te handelen en te besluiten. Ook heb je een goed ontwikkeld gevoel voor bestuurlijke, ambtelijke en politieke verhoudingen.
Je hebt een open en ontvankelijke houding jegens medezeggenschap van cliënten en medewerkers. En je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden alsmede goed ontwikkelde onderhandelingsvaardigheden.

Wat mag je van ons verwachten?

Een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een moderne organisatie. Salaris conform CAO VVT, pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8% over het bruto jaarsalaris. Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

We zijn trots op onze medewerkers en dat laten we graag blijken! We bieden dan ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
Een zeer ruime reiskostenregeling, namelijk voor woon-werkverkeer 2x de CAO.
Gratis soep en fruit onder werktijd én een hoge korting op overige maaltijden in onze restaurants. Korting op je zorgverzekering via onze collectieve regeling. Een kerstpakket naar keuze.
Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met onder andere korting op sportverenigingen, fitness, fietsregeling of PC privé-regeling. Kortingen tot wel 60% op diverse uitstapjes zoals bijvoorbeeld pretparken en dierentuinen

Sta jij hier positief tegenover?

Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij Carolien Dreef, P&O adviseur Zorgeloos Wonen, Torenhof en Zorg aan huis, telefoon 06 – 8381 0221. Solliciteren kan via onderstaande button. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Een interne re-integratie- of herplaatsingkandidaat gaat voor op een andere interne kandidaat. Om misverstanden te voorkomen wordt re-integratie- of herplaatsingkandidaat verzocht in de brief duidelijk zijn/haar status aan te geven.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
(035) 6 924 039Stel een vraag
Doe jij je werk met lef en liefde?

Vacatures per functie

Vacatures per locatie
Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en

Amsterdam-Zuid. Werken bij Vivium is werken met lef en liefde, om zo het verschil

te maken voor cliënten en bewoners. Je werkt in een hecht team, waarin je veel

vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, je talenten kunt blijven ontwikkelen én kunt

genieten van de levenservaring van de bewoners en cliënten.

Zij maken je werk iedere dag weer bijzonder!Verzorgende-IG

Verpleegkundige/HBO-V

Helpende 
Zorg en Welzijn
Facilitair
Ondersteuning

Flexibel werken
Alle vacatures


De Antonius Hof | Bussum

De Bolder | Huizen

De Dennen | Laren

De Gooise Warande | Bussum

De Stichtse Hof | Laren

De Vesting | Naarden

De Zandzee | Bussum

Godelinde | Bussum

Hogewey | Weesp

Johanneshove | Laren

Naarderheem | Naarden

Oversingel | Weesp

De Ruyterstraat | Huizen

Torendael | Amsterdam

Torenhof | Blaricum

Wijkteams | Zorg aan huis

Flexbureau

Bestuursbureau